Call us:

+ 32 475 97 18 40

+ 32 16 82 06 05

UW PERFECTE VASTGOED, VINDT HET HIER!

UNIEK EN RUSTIG GELEGEN APPARTEMENT

Prachtig, ruim appartement op de gelijkvloerse verdieping in het centrum van Zoutleeuw met  3 slaapkamers, terras en carport en gebruik van de collectieve tuin - ONMIDDELLIJK VRIJ !


Bogaerdenstraat 9/5, 3440 Zoutleeuw

Ruim gelijkvloers appartement (gedeelte van een gerenoveerde 18de eeuwse hoeve gelegen vlak bij het centrum van Zoutleeuw. Zeer geschikt voor een rolstoelpatiënt.

Bevat: inkomhal met vestiaire, toilet, leefruimte met terras, 3 slaapkamers, badkamer, ingerichte keuken en berging. De huurder mag gebruik maken van de collectieve tuin en heeft de beschikking over een carport.

 

Dit prachtige appartement bevindt zich in de nabijheid van scholen, restaurantjes, winkels en openbaar vervoer. Natuurliefhebbers bereiken na een korte wandeling van ongeveer 15 minuutjes het natuurgebied Het Vinne, met zijn verscheidenheid aan fauna en flora, een gezellige brasserie en een grote speeltuin voor de kleintjes.


Huurprijs  775 EUR/mnd

Algemene kosten 65 EUR/mnd 


PRACHTIGE WONING MET MOOIE TUIN EN GARAGE, 

gelegen in het Hageland

Eigentijdse inrichting.Huurprijs  980 EUR/mndINTERESSE? Mail ons op info@alldimmo.be.


GEMEUBELD APPARTEMENT NABIJ DE GROTE MARKT VAN TIENEN

Broekstraat Tienen: in een gebouw met lift: volledig gemeubeld appartement met hal, ruime living, keuken, badkamer met toilet, 2 slaapkamers, berging en terras. Vrij vanaf 15 januari 2020.

 

Dit prachtige appartement bevindt zich in vlak bij de Grote Markt en in de onmiddellijke nabijheid van scholen, restaurantjes, winkels en openbaar vervoer. 


Huurprijs  800 EUR/mnd

Algemene kosten inbegrepen 


INGERICHT KANTOOR MET BRIEVENBUS te huur voor 4 of 8 of 19 uur per week

Coronaveilig !!!

HANDELSPANDEN

Te huur: Handelspand op toplocatie!

Carrefour Tienen, Albertvest 15, 3300 Tienen


68 m² groot


Huurprijs 1250 EUR/mnd

Onkosten 200 EUR/mnd


ALLDIMMO VASTGOED

Met meer dan 65 jaar ervaring is Alldimmo een gevestigde waarde op het vlak van verkopen, verhuren en beheren in de Tiense regio en ver daarbuiten.


We gaan voor u steeds op zoek naar de juiste koper of huurder. Ook helpen we u bij de zoektocht naar uw droomhuis of droomappartement.


Contacteer ons zo snel mogelijk en we bekijken wat we voor u kunnen betekenen!


Vele groeten.


Armande

BIV nr. 205324 (België),

Erkend vastgoedmakelaar

Armande Vandevelde

Copyright @ Aldimo